Decebal Făgădău: “Doresc să le mulțumesc constănțenilor și tuturor românilor”

După ce victoria USR-PLUS a devenit clară la Constanța, primarul PSD-ist, Decebal Făgădău a ținut să le transmită constănțenilor, dar în mod special alegătorilor din orașul nostru, următoarele cuvinte:

“Doresc să le mulțumesc constănțenilor și tuturor românilor, care au ieșit într-un număr mare la vot și au arătat lumii întregi că România este o țară liberă și democratică.

Regret faptul că au existat români care au stat ore întregi la cozi pentru a vota, sau care nu au putut vota, este evident că trebuie schimbat modul de organizare al alegerilor.

Îi felicit sincer pe câștigătorii acestor alegeri, și le doresc să nu își dezamăgească susținătorii.

Le urez succes tuturor europarlamentarilor aleși să reprezinte România și îmi exprim speranța că vor reuși să o facă cunoscută, și pentru lucrurile bune, și pentru oamenii frumoși ai acestei țări europene.

Le mulțumesc membrilor și simpatizanților Partidului Social Democrat pentru munca depusă, și consider că rezultatul acestor alegeri reprezintă pentru noi o experiență din care învățăm să fim mai buni și mai apropiați de oameni” a transmis Decebal Făgădău.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular