Horia Teodorescu, “pachetarul” PSD-ist de la Tulcea, cade sub PNL, aproape la egalitate cu USR

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, este una dintre figurile marcante ale PSD, puternic ancorat în zonă, și protejat de o adevărată camarilă economică din mediul privat local. Așa se face că, în această campanie, mai toată floarea cea vestită a PSD-ului a avut plăcerea să-i calce pragul, evident, de dragul câtorva voturi de la amărăți: Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici sunt doar doi dintre oaspeții obișnuiți ai casei PSD din Tulcea.

Cu toate acestea, și-n ciuda eforturilor “baroneților locali,” iată că ștampila de vot a căzut pe opoziție la europarlamentare, și nu pe gașca roșie. Astfel, în acest fief PSD, pe primul loc a ieșit PNL, urmat la o distanță de 5,4 puncte de PSD, iar din spate urcă tare USR-PLUS – alianță care aproape egalează scorul PSD-ului local. Iar cifrele arată după cum urmează:

  • PNL –  27,79%
  • PSD – 22,38%
  • Alianţa 2020 USR PLUS – 19,10%
  • Partidul Pro România – 10,26%
  • PMP a înregistrat 7,84%

La Tulcea s-au prezentat 45,03%. dintre alegători înscrişi în listele permanente, conform datelor comunicate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ). Așteptăm cu mare interes rezultatele finale și analiza din CEX-ul PSD de mâine.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular