PSD Constanța a dat jos tabloul lui Dragnea de pe perete

V-aduceți aminte relatarea biblică legată de modul în care Petru se leapădă de Iisus, în momentul în care acesta a fost arestat de romani? Sau poate modul în care preotul te îndeamnă să te lepezi de Satana. Sau expresia americană ”a renunțat la el ca la un obicei prost”. Ar fi mii de moduri în care am putea descrie știrea asta, legată de faptul că PSD Constanța a dat jos tabloul lui Dragnea de pe peretele sediului, la doar câteva ore după ce liderul partidului a ajuns în spatele gratiilor.

Dacă am apreciat ceva la Felix Stroe, pe care constănțenii nu cred că l-au văzut de trei ori de când a preluat PSD Constanța, a fost acea organizare militară cu care a coordonat activitatea, la partid, la RAJA sau la minister. Pe vremurile în care Felix Stroe făcea parte din armată, acest statut presupunea în mod obligatoriu și o doză solidă de caracter și onoare, pe care se pare că viața politică le-a șters complet din comportamentul fostului marinar.

Astăzi, în PSD-ul lui Stroe, Făgădău și Țuțuianu domină slugărnicia, fățărnicia, frica și trădarea. Trădarea necondiționată a oricui pierde puterea. Iar asta s-a dovedit rapid și eficient, printr-un simplu gest care putea fi amânat, măcar de amorul artei.

Ce va urma, domnule Felix Stroe? Ode, flori și un tablou dedicat noului lider PSD? Nu mai bine o demisie în grup a conducerii PSD Constanța?

Sursă foto: Ordinea.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular