Președintele CJC, Horia Țuțuianu, dedică ”Ziua copilului” DOAR copiilor din Peștera

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, se face remarcat în ultima vreme mai mult prin gafele de comunicare. După ce în urmă cu câteva zile a fost surprins în timp ce-i solicita foarte autoritar directorului Spitalului Județean Constanța ca atunci când va veni în vizită acolo, să găsească pacienții ce sunt pe moarte cu zâmbetul pe buze, zilele acestea, Horia Țuțuianu iese la rampă cu un nou mesaj de pus în ramă.

Printr-o postare, culmea ”sponsorizată” ce circulă pe Facebook, Țuțuianu anunță nici mai mult, nici mai puțin, că dedică ziua de 1 iunie, ziua copilului, puștilor din comuna Peștera. Cu restul copiilor nu se menționează ce se întâmplă, poate la anul, cine știe.

Ziua de astăzi o dedic copiilor din comuna Peștera. I-am sărbătorit în avans și am încercat să le facem cât mai multe bucurii. Copilăria este o lume aparte, plină de inocență, veselie și armonie, iar cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Tocmai din acest motiv am inaugurat astăzi, alături de primarul comunei, Marius-Liviu Petre, un teren de sport dedicat tinerilor din localitate. Investiția a fost realizată cu fonduri alocate de către Consiliului Județean Constanța. Doresc tuturor celor mici să se bucure de copilărie, sa fie sănătoși și să nu uite niciodată să viseze și să se joace. La mulți ani tuturor copiilor!”

Așadar, se dedică ziua doar copiilor din Peștera, acolo unde s-a inaugurat un teren de sport pentru tineri și la mulți ani tuturor copiilor. Vine și rândul vostru, cândva. Halal mesaj polivalent, dacă mai dădeai și două, trei pungi de ulei și zahăr pentru bătrânii din comună, acopereai toată gama.

Horia ”Gafă” Țuțuianu mai are un an de mandat, iar la final de mandat pare că vom rămâne doar cu câteva ”perle” de nivel de elev nepregătit la BAC și cu un județ extrem de sărac și trist.

tutu

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular