Radu Mazăre se însoară cu Roxana Valentina Mihalache. Este ultima mișcare de imagine

Fostul primar Radu Mazăre a cedat insistențelor mamei sale, și a decis s-o ceară în căsătorie pe Roxana Mihalache, femeia alături de care și-a petrecut ultimii 10 ani. Căsătoria urmează să fie programată cu permisiunea Direcției Naționale a Penitenciarelor. După ce Radu Mazăre a fost extrădat, Roxana a rămas să se ocupe pe mai departe de afacerea familiei din Madagascar.

Anunțul a fost făcut de Mițu Mazăre, fratele fostului edil. Acesta a declarat pentru Mediafax că nunta urmează să fie oficiată în penitenciar, cu aprobarea Ministerului Justiției:

„El ar vrea la începutul lunii viitoare, când e și ziua lui, dar nu depinde de el, ci de ce va accepta conducerea pentenciarului. După ce ei doi se căsătoresc, urmând ca ei să cunune și să fie nașii colegului lui de celulă, care și el vrea să-și ia prietena în căsătorie. O să fie două nunți într-una. Nu o să fie o petrecere. Eu vin, da. Nu știu care e regulamentul, cum pot veni invitații. Trebuie să mă ocup de verighete și mai am și sarcini pe care mi le-a dat”, a declarat Mihai Mazăre.

Roxana a fost cerută în căsătorie prin telefon, Romania-Madagascar

Mițu Mazăre a mai explicat și cum fostul primar și-a cerut iubita în căsătorie, firește, fără să îngenuncheze singur, în fața telefonului de la Rahova: „Prin telefon a cerut-o. Nu cred că a îngenuncheat”

La nuntă vor participa doar rudele foarte apropiate, maxim zece persoane

„El are un costum, cred că o sa ia costumul cu care merge la Înalta Curte și la nuntă. Nu are ce să facă cu două costume acolo. O să folosim același costum. (…) Încă nu s-a decis cine o să fie nași. Nu știe cum se poate face cununia religioasă și dacă poate să vină cu nași, cu preot aici. Din ce știu, sunt 10 persoane (au voie să participe). Familia lui și familia Roxanei, ea urmând să vină spre sfârșitul lunii”, a mai explicat fratele lui Radu Mazăre.

 Roxana, poreclită “Păluga” este fost foto-mode, cel puțin așa se prezintă, dar a renunțat la cariera în modeling de dragul lui Mazăre.

Radu Mazare si Roxana Valentina Mihalache
Radu Mazare s-a iubit în paralel cu mai multe femei
Dar a ales să rămână cu Păluga
Dar a ales să rămână cu Păluga

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular