Traian Băsescu despre Nicolae Moga: “Nărodul ăsta de la Interne”

Numirea lui Nicolae Moga în funcție de ministru de interne a născut mari controverse, legate în primul rând de apartenența fostului senator la gruparea Mazăre-Constantinescu din Constanța.

Primul care a subliniat acest aspect a fost deputatul USR, Stelian Ion, urmat de fostul președinte Traian Băsescu, iar mai recent de analistul politic Stelian Tănase.

“O spun cu toată responsabilitatea: senatorul PSD Moga a fost permanent alături de Mazăre și Nicușor Constantinescu la jefuirea bugetului Constanței timp de aproape două decenii și este, fără îndoială, unul dintre vinovații pentru decăderea acestui important oraș al României. E o comicărie de teatru absurd ca în timp ce justiția demantelează o mafie și îi bagă pe jupâni la pușcărie, locotenentul lor să devină șef peste poliție” a scris Stelian Ion pe pagina sa de Facebook, pe 24 iulie 2019.

Nicolae Moga si Radu Mazare
Nicolae Moga si Radu Mazăre

Invitat duminică seara la Digi24, chemat să comenteze acțiunea autorităților în cazul crimelor de la Caracal, fostul președinte Traian Băsescu l-a făcut “nărod” pe noul ministru de interne, fostul senator PSD de Constanța, Nicolae Moga.

„Eu sunt convins că instituțiile Ministerului de Interne sunt timorate, a mai venit și nărodul ăsta acuma, la Interne… Îl știu din Constanța, îl știu în ce zone s-a învârtit din punct de vedere al relațiilor lui” a afirmat Traian Băsescu.

Nicolae Moga și primarul Radu Mazăre
Nicolae Moga și primarul Radu Mazăre

Duminică seara și publicistul Stelian Tănase a avut o reacție la adresa lui Moga, afirmând că urmele de interlop pot fi observate și azi în comportamentul actualului ministru de interne:

“Se simte în comportamentul lui public trecutul interlop. Și-a construit cariera în anturajul lui Radu Mazare, azi în pușcărie. Moga se prezintă ca revoluționar, dar afirmația mă face sa rid – ca unul care am fost la baricada revoluției din Bucuresti în prima linie… Ar trebui să-l verifice cineva serios pe tema asta.”

Și tocmai ieri avea să se afle că noul ministru Moga, a numit-o șefă la cabinetul său pe una dintre fostele iubite ale lui Radu Mazăre. Este vorba despre Elena Voinea, o tânără care nu are competențe pentru ocuparea unei poziții de genul acesta.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular