PLUS Constanța și-a ales structura de conducere

Peste 190 de membri ai Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate (PLUS) s-au întâlnit ieri pentru a alege structurile partidului pentru următorii 2 ani. Cei prezenți au trebuit să desemneze președintele PLUS Constanța, biroul județean, comisia de arbitraj și integritate, comisia de cenzori, precum și delegații pentru Convenția Națională care va avea loc în luna noiembrie, la București.

Ședința a fost moderată de către coordonatorii regionali Ovidiu Țentea și Dan Ionescu. La începutul întâlnirii a fost transmis un mesaj din partea lui Dacian Cioloș care a arătat importanța mobilizării, dar și a unității pentru organizarea partidului prin crearea unei structuri județene puternice.

presedinte filiala judeteana plus constanta - lucian-muflic
presedinte filiala judeteana plus constanta – Lucian Muflic
secretar general filiala judeteana plus constanta -Sorin Iacob
secretar general filiala judeteana plus constanta -Sorin Iacob

Pentru conducerea filialei județene și-au depus candidatura patru persoane: Lucian Muflic, Adrian Gorcea, Iulian Călin și Florin Stoian. În urma exprimării votului, membrii PLUS Constanța au ales să fie reprezentați de:

  • Lucian Muflic – președinte al filialei județene;
  • Sorin Iacob – secretar general, Nora Pârlea – responsabil strângere de fonduri, Emilia Ceapă – responsabil comunicare, Dan Luca – trezorerie; Cosmin Scripcaru, Monica Dima, Mihaela Cîlț și Monica Nedelcu – membri ai Biroului județean;
  • Daniela Mircea, Monica Moroianu, Dinu Efrim – membri ai Comisiei județene de integritate și arbitraj;
  • Rita Chirilă, Ancuța Drăgan, Adina Petre – membri ai Comisiei de cenzori.

La final, președintele Lucian Muflic a mulțumit tuturor și a lansat către toți membrii PLUS Constanța invitația de a colabora pentru a face din PLUS Constanța o organizație puternică care să conteze pe scena politică locală.

Pentru echipa Constanta.ro este surprinzătoare lipsa din echipa de conducere a Cristinei Rizea, cea pe care am urmărit-o muncind din greu, în campania electorală pentru europarlamentare. Se pare că din acest punct de vedere, PLUS Constanța se aseamănă cu alte partide cu tradiție, în interiorul cărora, unii sunt munca, alții cu funcțiile.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular