Noi investiții în orașul Ovidiu. O autospecială de stingere incendii

În cadrul proiectului „Integrated risk management and efficient reactions of authorities for civil safety”, ieri, 12 august 2019, autospeciala de stingere a incendiilor a intrat în dotarea departamentului pentru situații de urgență a orașului Ovidiu.

Printre activitățile specifice acestui proiecte se numără: – elaborarea hărților digitale de situații cu potențial de hazard/riscuri naturale, – achiziția unei autospeciale destinată intervenției la stingerea incendiilor,  – achiziția unei ambulanțe tip B cu toate dotările aferente, – achiziția unui microbuz 13+1 locuri și achiziția unei bărci pentru intervenție rapidă pe lac.

Proiectul este finanțat în cadrul Programului Interreg VA Romania-Bulgaria, Axa 3 ”O regiune sigură”.

”Încercăm să echipăm complet tot ceea ce înseamnă serviciul voluntar cu echipamente de protecție. Vom achiziționa prin acest proiect și o ambulanță de tip B, o barcă de intervenție rapidă pe lac, vom elabora chiar și o hartă digitală pentru situații de urgență, pentru zonele cu potențiale riscuri naturale de calamități. Încercăm să gestionăm singuri aceste situații neprevăzute pentru că, de cele mai multe ori, în aceste cazuri, nefericite, minutele fac diferența.’’, a declarat primarul orașului Ovidiu, George Scupra.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular