Eforie Nord, în topul preferințelor turiștilor

Cum îți alegi stațiunea de la malul mării, atunci când vrei să vii în vacanță pe litoralul românesc? Dacă ești spirit rebel și vrei să te întâlnești cu cei la fel ca tine, alegi cu siguranță Vama Veche. Dacă ești în căutare de cluburi și fițe, alegi probabil Mamaia. Excluzi cel mai probabil din start Costineștiul, de care primarul a uitat să mai aibă grijă și care a devenit dezorganizat și nefrecventabil. Ai mai putea să mergi prin Neptun, Olimp, Saturn, dar acestea nu mai sunt stațiunile de altădată și zac distruse de erodarea timpului care a trecut, timp în care în aceste zone nu s-a investit corespunzător.

Pentru toți cei care nu s-au regăsit în descrierea de mai sus, rămâne alegerea Eforie, o stațiune preferabilă pentru cei mai mulți dintre noi. Eforie, stațiunea în care te poți și distra în cluburi de noapte, dar poți să te și bucuri de plajele recent lărgite. O stațiune cu hoteluri de lux dar și cu hosteluri și pensiuni pentru orice buget.

O stațiune care, deși aflată de curând în reconstrucția atât de necesară, este alegerea celor mai mulți dintre turiștii de sezon. Și ar fi și alegerea noastră, pentru că între ofertă și realitatea din teren, pare a fi alegerea cea mai potrivită.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular