Rata pe șapte ani, o nouă minciună de la Maurer Imobiliare

Zilele acestea am fost ”bubuiți” în mediul online cu o nouă superofertă din partea vânzătorilor de apartamente de la Maurer Imobiliare. Conform reclamei ce a împânzit internetul, acum poți achiziționa un apartament din complexul ce se construiește la marginea orașului, plătind un avans de minim 20 % iar restul de bani în rate pe o perioadă de șapte ani.

Am aflat, însă, de la o persoană care a dorit să achiziționeze un apartament în acest sistem, că totul este doar o păcăleală, menită să atragă clienții. ”Chestia asta este valabilă pentru blocurile care vor fi gata în Decembrie 2020. Acum nu au decât un apartament cu 3 camere la etajul 8, pentru care vor plata integral. Practic eu aș beneficia de oferta lor, doar în condițiile în care plătesc pentru un apartament care va fi gata anul viitor în Decembrie. Și chiar și așa, plătești 20 % la încheierea contractului, până este gata blocul mai plătești 50%, iar restul de 30% timp de 7 ani, dar chiar și aici, depinde de etaj și câte camere are apartamentul. Am vorbit cu doi oameni diferiți de la ei, pentru că am vrut să văd dacă am înțeles bine “oferta”. Mi s-a spus același lucru. Practic tu plătești 70% și stai și aștepți să fie gata blocul.”, ne-a povestit prietenul nostru.

Așadar, apartamente care încă nu există, cu 70 % avans și 30 % în rate timp de șapte ani. Și nici această ofertă nu stă în picioare, fiind disponibilă doar în anumite condiții.

Maurer Imobiliare dovedește, pentru a câta oară, că este o companie care trebuie evitată.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular