Smaranda Țîru, fiica lui Nicușor Constantinescu: “SECURIȘTILOR, veți plăti toți, până la ultimul. PE LUMEA ASTA!””

Într-o postare făcută în urmă cu 4 ore, pe rețeaua de socializare Facebook, fiica fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu, amenință lucrătorii penitenciarului Poarta Albă, după cum urmează:

“În data de 13.09.2019, tatălui meu i-a fost acceptată cererea de schimbare a regimului de executare a pedepsei din regim închis in regim deschis( de către Judecătoria Medgidia ). Booon !

Din data de 13.09.2019 (adică de 5 zile !!!) încerc să fac o programare la vizită cu pachet la Penitenciarul Poarta Alba ( ca și cum nu am altceva de făcut decât să trimit mailuri la penitenciar din ora in ora ca să binevoiască stimabilii angajați sa răspundă) .
Cu toate că decizia Judecatoriei Medgidia este definitivă si executorie,Penitenciarul Poarta Alba REFUZĂ să îl mute la REGIM DESCHIS si să mă programeze la vizită !

SECURIȘTILOR, veți plăti toți, până la ultimul ,cu vârf si îndesat pentru aceste abuzuri si umilințe! PE LUMEA ASTA!” a scris Smaranda Țîru.

După cum se poate observa, Smaranda Țîru (fostă Constantinescu) este foarte supărată că n-a putut merge să-și vadă tatăl, beneficiar al noului regim “deschis” de detenție.

Postare FB - Samaranda Țîru
Postare FB – Samaranda Țîru

Mâhnirea unui om aflat într-o asemenea situație este de înțeles, dar asta nu poate justifica limbajul utilizat și nici abordarea în spațiul public de o asemenea manieră a subiectului.

Din păcate, acest gen de manifestări, în loc să ajute mai mult dăunează unei persoane condamnate, și care mai are de dus și alte procese în justiție. Să vezi peste tot în jurul tău, doar “securiști” și conspirații este cu adevărat o problemă.

Nicușor Constantinescu alături de fiica sa, Samaranda
Nicușor Constantinescu alături de fiica sa, Samaranda

Similar Articles

Comments

  1. ochelari de sudura…. frumos… protectie la raze gama si UV, protectie termica, aprox 200 ore de functionare la suruda cu electrod, si 400 autogen, rezista si la apa, dar nu mai mult de 20 metri adancime

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular