Vrabie spune adevărul despre asfaltare. ”Proiectul e al lui Iordache, finanțat prin consultanți. Moșescu, trecut ca mortul pe cruce”

La începutul anului 2018, echipa Constanta.ro a scris mai multe articole despre modul complet în neregulă în care s-a desfășurat licitația prin care s-a stabilit firma ce urma să asfalteze 48 de străduțe din municipiu.

La acel moment, reacția ”echipei” Vrabie a fost una extrem de virulentă. Primarul, alături de city managerul Bogdan Moșescu și o întreagă echipă care ar fi lucrat la acea licitație, s-au adunat în sala de conferințe a Primăriei Medgidia, într-o conferință de presă pusă la cale rapid, alături de reprezentanți ai mass media plătiți generos din bugetul orașului. Subiectul conferinței: minciunile pe care echipa Constanta.ro le-ar fi spus în articole și câteva laude mărețe către nemaipomenita echipă care a muncit 25 de ore pe zi pentru a pune la punct acest proiect.

Cel mai lăudat și cel mai apreciat om al echipei Vrabie era la cel moment Bogdan Moșescu, un tânăr despre care Vrabie a povestit cum s-a luptat pentru a-l ține la Medgidia, unde stă pe străzile orașului, supraveghind asfaltarea care nici nu începuse, în soarele puternic al lunii ianuarie, fără un pahar de apă la dispoziție. Aveți mai jos câteva crâmpeie mirifice din cadrul acelei conferințe de presă.

La nici doi ani de când a avut loc acea întâlnire, situația se prezintă complet schimbată, în Primăria Medgidia. Asfaltările merg prost și sunt departe de a se finaliza. Magnificul Bogdan Moșescu a fost demis, ieșind din grațiile primarului Valentin Vrabie iar o declarație a acestuia ne arată, în toată splendoarea, minciuna care a fost servită tuturor, legat de asfaltările din oraș. Primarul Valentin Vrabie spune, cu subiect și predicat, că proiectul a fost pus la punct de primarul Marian Iordache, că solicitarea de finanțare a fost făcută de consultanți plătiți cu bani grei și că Bogdan Moșescu n-a făcut nimic prin Primăria Medgidia, alegând doar să-și treacă numele pe proiectele altora. Mai mult, primarul Valentin Vrabie, probabil fără să vrea, ne arată un fals grosolan, explicând că ”s-a căutat o echipă care să fie trecută pe foaie”. Adică nimeni din Primăria Medgidia nu a muncit, fiind plătită o firmă externă din banii Medgidienilor, dar pe foaie au fost trecute numele angajaților din Primărie, ca să pară că s-a muncit.

Chiar primarul Valentin Vrabie ne spune acum că tânărul city manager a fost plătit pentru o muncă pe care nu a prestat-o cu fabuloasa sumă de 150 de milioane de lei lunar. De ce a acceptat această situație complet ilegală, atâta amar de vreme, primarul Valentin Vrabie?

Aceasta este realitatea din administrația locală din Medgidia, am spus-o și atunci, o spunem și acum, indiferent de cât de înjurați am fost și suntem. Ne bucurăm că primarul, probabil după un pahar în plus, la nervi, mai scapă adevărul pe rețelele de socializare. 

mosescu

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular