Gluma zilei: PMP Constanța așteaptă SCUZE de la grobianul Valentin Vrabie

Prin intermediul unui comunicat de presă, PMP Constanța reacționează la atacurile suburbane adresate de primarul Medgidiei, liberalul Valentin Vrabie, fostului președinte al României, Traian Băsescu. Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța aruncă pe piață o glumă bună, solicitându-i primarului Vrabie, care ne-a obișnuit cu un limbaj murdar, folosit aproape zilnic pe rețelele de socializare, să-și ceară scuze. Să crezi că vreodată Valentin Vrabie, care azi noapte ne spunea tuturor că Traian Băsescu și-a dorit să facă poze cu el, își va cere scuze vreodată, înseamnă să fii ușor naiv. Dar, dacă n-ar fi vorba de Valentin Vrabie, da, solicitarea ar fi una pertinentă și întemeiată. Redăm, integral, comunicatul primit de la PMP Constanța.

PMP Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, dezaprobă atitudinea și limbajul suburban utilizat zilele acestea pe rețelele de socializare de către traseistul Vrabie, primar de Medgidia.

„Este inadmisibilă o asemenea atitudine de „băiețaș de cartier” și un asemenea limbaj de birjar din partea lui Vrabie de Medgidia.  Nu poți să nu ai pic de respect față de un fost președinte al României care s-a implicat pentru țară. Dacă nu ai cei “șapte ani de acasă” și să respecți vârsta fostului președinte Traian Băsescu, măcar respectă-i funcția! Crezi că atacându-l și folosind limbajul de lichea te ridici deasupra persoanei atacate? Niciodată! Nu dovedești decât că esti doar unul care se folosește de oameni și după aceea arunci cu noroi. Uiți că l-ai rugat pe președinte să vină la Peștera cu tine pe scenă, să mai crești în sondaje? Ai uitat când te plângeai că nu mai ai niciun aliat politic și dacă poate să te sprijine să-ți găsești ”busola politică”? Păcat că nu ai înțeles nimic din lumea politică și din administrație! Ai rămas acolo unde erai: ”un băiețaș de cartier”, cu limbaj de lichea politică.

Îți cer public măcar să ai decența să-ți ceri scuze! Dacă nu pentru persoana Traian Băsescu, măcar din respect pentru funcția pe care a ocupat-o.

            Să-ți fie rușine, Valentin Vrabie!

 

                                                                                   Claudiu-Iorga Palaz,

Președinte PMP Constanța

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular