Liberalul Marian Crușoveanu râde de Horia Țuțuianu: ”Face poze de fiecare dată când ridică pixul”

Consilierul județean liberal, Marian Crușoveanu se întreabă retoric, într-o postare lansată pe Facebook, dacă PSD-iștii sunt de admirat pentru pozele pe care le fac sau de înjurat pentru lipsa de rezultate. De asemenea, Crușoveanu îi transmite, ușor ironic, președintelui CJC, Horia Țuțuianu, să nu se mai laude cu munca liberalilor și să se apuce de muncă, pentru că funcțiile sunt trecătoare și în urma lui rămân doar pozele postate. Redăm integral declarația lui Marian Crușoveanu.
”Sunt de admirat sau de înjurat PSD-iștii? Vă rog, calmați-vă și nu aruncați cu ouă. Să revenim! Așa cum vă spuneam și zilele trecute, PSD-ul are o singură soluție la Constanța: tupeul. Sunt aproape de 3 ani la guvernare și când se uită în tolbă, văd ca este goală, iar România, un stat european care ia modelul de dezvoltare al Teleormanului. Trist! Însă asta a ales majoritatea acum 3 ani.
Să revenim la județul nostru și la fondurile europene. În județul Constanța, un fapt este deja confirmat: primăriile PNL au reușit să acceseze 80% din fonduri europene pentru a îmbunătăți traiul locuitorilor. În timp ce majoritatea primarilor PSD au stat la mila pușculiței Consiliului Județean sau a Guvernului României, accesând doar 20% din fondurile europene. Această este un fapt demonstrat cu cifre și domnul șef de Județ cunoaște bine această situație.
Colac peste pupăză, pe plan local, domnul șef de județ care, fie vorba între noi, este de admirat ce frumos pozează.
Eu îi spun: În loc să te lauzi că ai ridicat pixul să semnezi – pentru că asta este oricum în fișa postului tău și este și obligația ta de servici- mai bine te-ai fi dus să îi întrebi pe primarii tăi din PSD de ce dorm și de ce așteaptă la cutia milei. Să înțeleg că Guvernul vostru nu îi sprijină sau tu ca președinte nu i-ai stimulat suficient de bine?
Banii europeni nu sunt la cutia milei, este nevoie de muncă pentru ei, de proiecte și de idei. 
Nu am auzit niciun doctor care, după ce iese din sala de operație, să se laude pe Facebook că a salvat un copil de la moarte, nu am auzit niciun profesor să explice, după ora de matematică, cum a ajutat un elev să devină geniu, nici nu am văzut vreun poștaș să se laude că a livrat un număr record de bonuri de pensii și așa mai departe. Însă am văzut un Președinte de Consiliu Județean la Constanța care se pozează ca o vedetă ori de câte ori ridică pixul. Îi reamintesc că trebuie să se uite și la oamenii care muncesc în această țară; și ei muncesc în fiecare zi fără să fie nevoie să arate asta prin poze pe rețelele de socializare, fie doctori, profesori, poștași, marinari etc. Dincolo de pozele de revistă, de bun simț și respect pentru oamenii care muncesc în țara asta să nu vă mai arogați merite în ceea privește accesarea de fonduri către primării pentru că instituția CJ nu are nici o competență în evaluarea dosarelor, analiză sau aprobare a proiectelor pentru accesarea de fonduri europene. Cu toată stimă, vă confirm, pozele sunt frumoase și peste un an vă veți uita cu admirație la ele mai ales pentru că funcțiile sunt trecătoare.
Dragii mei, rămân nedumirit și vă întreb: sunt PSD-iștii de admirat pentru că le place să pozeze ori de câte ori ridică pixul sau de înjurat că încearcă să fure din munca altora?”

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular