Curățăm Constanța Noastră: mai puțin graffiti pe zidurile din oraș

O nouă zi, alte acțiuni de curățenie în cadrul celei mai ample campanii de responsabilizare civică din municipiul Constanța. Și cum vremea de afară este numai bună pentru activități în aer liber, tot mai multe persoane s-au alăturat campaniei „Curățăm Constanța Noastră”.

Având o grijă deosebită față de mediul înconjurător, angajații societății Envirotech SRL au început să curățe graffiti-ul de pe ziduri, podețe și scări de scări de acces din parcul Tăbăcărie.

Membrii asociațiilor de proprietari Bl. B6, 141, ST5, 846, E4 și L6 au igienizat zona blocurilor în care locuiesc.

Copiii Gradiniței cu Program Prelungit nr.6 au venit în sprijinul campaniei “Curățăm Constanța Noastră”, prin activități de conștientizare, precum: jocuri cu caracter ecologic, vizitarea acvariului, promovarea acțiunii prin împărțirea flyerelor informative în randul trecătorilor și prezentarea flashmob-ului „Micul ecologist”.

Sub sloganul “Nu este gunoiul meu, dar este orașul meu!”, copiii și cadrele didactice au strâns gunoiul din zona falezei Cazino, fiind sprijiniți de angajați ai firmei de salubrizare.

Au făcut curățenie de toamnă și preșcolarii și elevii de la Grădinița Cu Program Prelungit, nr.8 , de la Școala Gimnazială nr.3 “Ciprian Porumbescu”, de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”,  de la Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin” și de la Școala Gimnaziala nr. 31 .

Doar prin aportul fiecăruia dintre noi, ne vom putea mândri cu un oraș curat și mai frumos.

Cei interesați să se alăture campaniei, se pot înscrie online pe www.curatamconstantanoastra.ro .

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular