Locuitorii din Poarta Albă nu vor avea apă, câteva ore

Pentru remedirea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Poarta Alba,  RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile astăzi – 10 octombrie 2019, în intervalul orar 12.30 – 16.00.
Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Poarta Albă.
Ne cerem scuze față de abonații afectați, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor si reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.
UPDATE. Ca urmare a problemelor întâmpinate pe timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, din localitatea Poarta Albă,  echipele de intervenție ale RAJA S.A. sunt nevoite să prelungească perioada de întrerupere a furnizării apei potabile până în jurul orei 19.30.

Sunt afectați în continuare de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Poarta Albă. 
Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor si reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular