Video. Locurile de joacă din Constanța au fost vandalizate

Locuri de joacă vandalizate!

Imagini revoltătoare au fost surprinse la un loc de joacă aflat în curs de reamenajare pe strada Lujerului, din zona Stadionului. Mai mulți tineri au fost surprinși în timp ce vandalizau un panou de joacă pentru copii. În imaginile filmate de la balcon, de un locuitor indignat, se vede clar cum un grup de șase băieți aruncă pietre în elementul de joacă pe care reușesc până la urmă să îl pună la pământ.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au reclamat incidentul la poliție, iar același lucru s-a întâmplat și în cazul altor trei locuri de joacă proaspăt amenajate aflate pe Aleea Lupeni, pe strada Hortensiei și în cartierul Baba Novac, vandalizate în această săptămână de persoane răuvoitoare.

Primăria Municipiului Constanța face un apel către locuitorii orașului să păstreze și curățenia la locurile de joacă pentru copii și să anunțe imediat la 112, orice act de vandalism.

Reclamații pot fi făcute și la Poliția Locală, la numărul de telefon 0241484205 sau pe whats app, la numărul 0799606142.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular