Teatrul din Constanța, folosit ca instrument politic de președintele CJC, Horia Țuțuianu

PSD-iștii constănțeni nu mai au nicio limită, iar în lipsa asta de bun simț, campionul absolut nu poate fi decât președintele Consiliului Județean, Horia Țuțuianu. Păpușa lui Felix Stroe de la CJC și-a dat din nou în petec și s-a pozat chiar pe scena Teatrului de Stat din Constanța, acolo unde s-a pus în operă o piesă mizerabilă. Țuțuianu a devenit naș spiritual pentru doi actori care și-au reînnoit jurămintele la 25 de ani de căsnicie. Foarte bine, le urăm încă 25 de ani de căsnicie fericiți și la cât mai mulți nași din spectrul politic.

DAR NU PE SCENA TEATRULUI! 

Dacă-ți alegi să pupi în cur un personaj politic, mai ales din tagma PSD-iștilor, se cuvine s-o faci departe de teatru, care trebuie să rămână un templu al culturii, nu o trambulină politică pentru un politician lipsit de rezultate și aflat într-o disperată căutare de imagine pozitivă.

Întrebați-l pe Horia Țuțuianu la câte piese de teatru a fost în ultimii doi ani? O să aveți o surpriză, n-a prea fost. Și nu, nu ne referim la piesa de teatru pe care o joacă în funcția de la Consiliul Județean.

UPDATE. Directorul Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn, ne-a confirmat ”evenimentul”. Ne-a spus însă că  nu putea să refuze cererea actorilor de reînnoire a jurămintelor, pe scena aceasta care reprezintă atât de mult pentru amândoi. Erwin Șimșensohn nu a participat la ceremonie pentru că este plecat la Cluj, acolo unde participă la un festival. De asemenea, directorul nu consideră că acest eveniment a avut tentă politică, fiind o ceremonie privată, în familie, chiar dacă a avut loc pe scena teatrului”

tutuianu2

Similar Articles

Comments

  1. Daca era o ceremonie privata , ”in familie,, ,de ce nu s-a ales un loc privat? Mai bine spus ”pupincuristii,, tuturor celor care au fost la conducerea judetului si al teatrului. ”Oameni de baza ai societatii,, care stiu sa razbata in orice conditii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular