Un cinematograf din Constanța închis definitiv de ISU Dobrogea

Cinematograful CityPlex, situat la etajul al treilea al Tomis Mall a anunțat zilele trecute că-și va închide porțile definitiv. De vină sunt reglementările ISU pe care cinematograful nu le respectă și nu le poate implementa. Deși, pentru câteva luni, reprezentanții cinematografului au încercat să se conformeze regulilor, în cele din urmă au renunțat și au anunțat că vor închide cinematograful.

”Ne-a onorat și bucurat interesul vostru pentru redeschiderea cinematografului Cityplex Tomis Mall. Timp de 12 ani am trecut împreună la era 3D digitală si am vazut multe filme bune, atât comerciale cât și de artă. Cityplex v-a prezentat un program divers pentru toate vârstele și mai mult decat atât , a făcut eforturi să mențină biletul de cinema la un preț decent.
In ciuda tuturor neajunsurilor (deși multe nu s-au aflat în sfera noastra de control : zgomot de la sala de fitness, distanța mică între scaune sau temperatura prea mică sau prea mare din săli ), voi ne-ați motivat să ne facem treaba cât mai bine, astfel incât să beneficiem toți de o atmosferă relaxantă la cinema, lucru pentru care vă apreciem și mulțumim.
Tocmai de aceea, dragi prieteni, ne pare atât de rău să vă anunțăm că eforturile noastre de a re-autoriza sălile de cinema au eșuat (spațiul nu are Autorizatie ISU care este obligatorie la certificarea acestora), prin urmare nu putem relua activitatea iar decizia finală a fost de închidere a cinematografului.
Vă mulțumim că ne-ați vizitat și vă dorim multă sănătate și la cât mai multe filme și experiențe minunate!”
Cu drag,
Echipa Cityplex Constanța

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular