Domnule Chelaru, de ce n-ați dat afară hoții din Primăria Năvodari?

Vi-l mai aduceți aminte pe viceprimarul lui Nicolae Matei, Florin Chelaru, surprins de imagini în timp ce plătea o șpagă generoasă unui liberal, pentru ca acesta din urmă să-i lase pe PSD-iști să fraudeze numărătoarea voturilor?

Se întâmpla în 2012. 500 de euro înainte și 500 de euro după plătea pentru trădare, Florin Chelaru, pe atunci vicele lui Nicolae Matei.

Și chiar dacă procurorii au aranjat lucrurile în așa fel încât Chelaru să scape cu fața curată, ceea ce ochii noștri au văzut în imagini nu poate fi considerat interpretabil.

Și, așa cum se întâmplă atunci când refuzi să tai răul de la rădăcină, Chelaru a profitat de încarcerarea lui Nicolae Matei și a ajuns primarul orașului Năvodari. Nu și-a schimbat însă ”obiceiurile” și a avut grijă să continue mizeriile făcute de fostul său șef.

Este și cazul taxei de două milioane de euro, aruncată pe capul agentului economic Somaco Construct, drept răzbunare pentru că reprezentanții acestei societăți au refuzat să contribuie la bunăstarea lui Nicolae Matei.

Chelaru a fost, la acel moment, președintele comisiei care a stabilit această taxă. Și tot Chelaru, în calitate de primar, a plătit din bani publici niște sume exorbitante pentru un proces cu final previzibil. Procesul în care Primăria Năvodari s-a luptat ani de zile să convingă instanțele că taxa trebuie păstrată.

Și acum, după ani de contestații, ani în care a refuzat să accepte rechizitoriul unui procuror care a stabilit clar că taxa de două milioane de euro s-a impus prin fals, Chelaru apare și ne spune că va respecta decizia, el fiind un model, un om care vrea mereu soluții amiabile cu agenții economici.

chelaru3

Amiabil înseamnă că unul plătește trei lei pe an iar altul două milioane de euro, domnule Chelaru?

E campanie electorală iar primarul Năvodariului face ce știe mai bine. Minte cu neurșinare. Poate tocmai de asta a ales politica. Are deja realizări mărețe la activ. Șpăgi date fără să-l salte procurorii, cea mai mare taxă din lume impusă unui agent economic, prin fals și uz de fals, un oraș care se prăbușește sub administrația lui și un nesfârșit șir de minciuni.

Are tot ce-i trebuie pentru un nou mandat de primar. Votați-l cu încredere!

Apropos, domnule Chelaru, dacă tot vă dați sfânt și corect, câți oameni ați concediat în Primăria Năvodari, după ce procurorul a stabilit că o serie de funcționari au stabilit o taxă prin fals și uz de fals? Chiar dacă anii au trecut și au scăpat de răspunderea penală, asta nu înseamnă că nu-i puteți da afară chiar de azi. Ați făcut măcar o anchetă să stabiliți cine sunt acei funcționari?

Bine, nici n-ați avea cum, ar însemna să fiți primul care pleacă, și nu ne așteptăm la asta, de la un om fără pic de onoare că doar suntem la Năvodari, nu în Japonia.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular