Partidul Mișcarea Populară votează noul Guvern dar are câteva condiții

Partidul Mișcarea Populară și-a făcut publică dorința de a vota noul Guvern, dar doar în anumite condiții.

”PMP a votat moțiunea de cenzură din convingere. Rămânem consecvenți. Am decis azi în ședința Colegiului Național că PMP va vota pentru învestirea noului Guvern în condițiile unui Acord politic care să cuprindă:

1. Extinderea rețelei de gaze din România – creșterea de la 32% la 60% a procentului românilor care au acces la reţeaua de gaze naturale;

2. Eliminarea pensiilor speciale;

3. Infrastructură – un plan amplu de dezvoltare a infrastructurii din România. PMP are o serie de proiecte legislative pe care dorim să le punem în practică:

 Autostrada Unirii

 Autostrada Nordului

 Autostrada Estului

 Autostrada Ploieşti – Braşov

 Autostrada Piteşti – Sibiu

4. Reforma sistemului de sănătate: PMP propune implementarea Legii Sănătăţii aşa cum a fost ea elaborată de Administraţia Prezidenţială în timpul celui de-al doilea mandat al Preşedintelui Băsescu;

5. PMP doreşte implementarea unei legi de transparenţă totală în administraţie în ceea ce privește cheltuirea banilor publici.

Regretăm că din programul de guvernare al PNL lipsește proiectul pentru revenirea la alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin, precum și faptul că a fost desființat Ministerul pentru Românii de Pretutindeni. Mai mult, suntem profund nemulțumiți de lipsa unui minister dedicat relației cu Republica Moldova.”, au declarat reprezentanții PMP.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară

Executat de Dorian Punctro Press SRL – www.constanta.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 31190006

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular