Eugen Tomac: ”PSD își încordează mușchii atrofiați”

PSD își încordează muşchii atrofiați la audieri după ce au dat avize favorabile unor miniştri precum Andruşcă, Cuc, Daea și Pop, spune liderul PMP, Eugen Tomac.

”PSD-iştii au întârziat votul pentru învestirea Guvernului Orban ca să facă un circ ieftin în Parlament, de natură să decredibilizeze şi mai mult instituţia. Apoi, se miră de ce Legislativul este la cel mai scăzut nivel de încredere din istoria sa post-decembristă.

Evident că se puteau găsi unele propuneri de miniştrii in Cabinetului Orban și mai bune, dar ei sunt clar mai competenţi decât membrii Guvernului Dăncilă, cel mai sinistru Executiv pe care l-a avut România după 1989.
Atitudinea parlamentarilor PSD de la audierile miniştrilor Cabinetului PNL propus de Ludovic Orban arată deopotrivă frustrare, habarnism şi nepăsare asupra faptului că, în felul acesta, oamenii care privesc au impresia că parlamentarii Patriei sunt rupţi de realitate. Văd ieşind la iveală deputaţi şi senatori anonimi care nu prea au frecventat Parlamentul.

Circoteca de la audierile parlamentare mă convinge încă o dată că este absolut necesară implementarea rezultatelor referendumului din 2009 convocat de Preşedintele Traian Băsescu şi validat de români privind reducerea numărului de parlamentari la maximum 300. Acesta este un deziderat legitim al #PMP, ce poate fi pus în aplicare inclusiv înainte de alegerile parlamentare din 2020.

Ipocrizia parlamentarilor PSD, care fac #CircÎnParlament, este cu atât mai mare cu cât ei nu vor să se lămurească dacă să voteze sau nu Cabinetul Orban de vreme ce au anunţat deja că nu vor fi în plen. Ca să nu mai spun că îşi încordează muşchii atrofiați acum după ce, în prealabil, au dat avize favorabile unor miniştri precum Dănuţ Andruşcă, Răzvan Cuc, Petre Daea sau Liviu Pop.”, a declarat președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac.

Comandat de Partidul Mișcarea Populară

Executat de Dorian Punctro Press SRL – www.constanta.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 31190006

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular