Decebal Făgădău botează jumătăți de parcuri la sugestia unui turnător al Securității

Aflăm, astăzi, dintr-un comunicat de presă trimis de biroul de comunicare al Primăriei Constanța, că ”parcul” de la Casa de Cultură a fost redenumit drept parcul ”Regina Maria”. Ne spune primarul că acel ”parc” (îl tot punem în ghilimele pentru că în realitate e un ciot de parc, distrus de construcția unei catedrale complet inutile în zonă) a fost redenumit la sugestia universității Andrei Șaguna.

Universitatea Andrei Șaguna înseamnă de fapt Aurel Papari, un așazis psiholog, cercetat pentru că și-ar fi violat o pacientă în vremea comuniștilor și totodată stabilit, definitiv și irevocabil de o instanță de judecată ca fiind un turnător al fostei Securități.

Acestui om și universității sale private îi mulțumește Decebal Făgădău pentru inițiativa, COMPLET INUTILĂ, de a redenumi un parc pe care toată lumea îl știe drept PARCUL DE LA CASA DE CULTURĂ.

Povestea nu este nouă. Aurel Papari a mai încercat anul trecut să forțeze consilierii locali pentru a numi parcul TRIANON. Doamne ferește!

Păcat că asemenea oameni se insinuează cu forța în viața constănțenilor de bună credință. Și mai păcat că politicienii zilei apar alături de ei și le susțin inițiativele. Acești oameni trebuie să fie EXCLUȘI din societatea civilă constănțeană.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular