Oscarul pentru cel mai oportunist politician din Constanța merge la Dan Pisică

Se râde mult în organizația PNL Constanța, în această perioadă. E și euforia victoriei, bucuria faptului că PSD e pe drumul cel bun spre lada de gunoi a istoriei dar mai ales, hohotele de râs izbucnesc atunci când unii PSD-iști constănțeni își exprimă intenția de a deveni, peste noapte, liberali, clamând, brusc, reale simpatii față de Brătieni și tot ce-a reprezentat moștenirea lor.

Cel mai ”râs” politician local, astăzi, este Dan Pisică. Prin 2012, domnul în cauză avea un frumos viitor în organizația liberală de la malul mării, fiind chiar vicepreședinte pe la tineret și beneficiarul unei funcții la fabrica de marinari, Ceronav.

După ce PSD-iștii au preluat puterea, în 2016, domnului Pisică nu i-a mai plăcut la liberali și a făcut o mutare la stânga, trecând în organizația social democrată, acolo unde a devenit membru în biroul de conducere a organizației municipale, adică un apropiat al lui Decebal Făgădău.

Idila fostului liberal cu social democrații a fost direct proporțională cu șederea stângii la putere. S-a dus puterea, după moțiunea de cenzură, a plecat și Dan Pisică din partid. Cică vrea să fie tată din nou și-l încurcă partidul, auzi.

”Nici vorbă de alt partid”, declara presei, atunci când a ales să părăsească PSD-ul.

psicia

Se pare însă că oportunistul Dan Pisică vrea înapoi la liberali, încercând pe toate căile, inclusiv pe Facebook, să se apropie de organizația partidului de la malul mării.

În partid, liberalii pariază pe momentul primului like dat pe Facebook la Klaus Iohannis sau pe prima inimioară pentru Bogdan Huțucă, venită din partea fiului risipitor, regăsit, Dan Pisică.

Nu te mai primesc liberalii, domnule Pisică. Noi îți sugerăm însă să încerci la Dan Barna, e cunoscută simpatia lui pentru pisici. Nu și pentru oportuniști, dar … cine știe, poate nu se prinde.

Până atunci, noi îți acordăm premiul de ”cel mai oportunist politician constănțean” și îți urmărim atent cariera politică pentru că te considerăm o specie rară, care ar trebui, cel puțin, să fie pe cale de dispariție. Și poate dispare și funcția aia de la Ceronav, obținută mai mult politic decât pe competențe, cine știe …

Similar Articles

Comments

  1. Ce-ai făcut ma neneeeeee maaaaa ce-o sa zică Violinca acum, pana ieri te pupai cu ea și acum fuga la PNL??? Ba agramatule, de ce nu ai rămas ma la PSD? Mor de curiozitate dacă PNL pune botu la vrăjeală ta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular