Gest mizerabil făcut de tinerii PSD-iști, în ultima zi de campanie electorală, noaptea ca hoții

Vă mai aduceți aminte de celebra Sabrina, pipița impusă ”pe pile” în Consiliul Județean de PSD-iști, care-i numea pe protestatari ”putori”, stârnind reacții atât de virulente încât în ziua respectivă peste 7000 de constănțeni au ieșit în stradă pentru a-i penaliza duduii limbajul?

Social Democrații constănțeni n-au învățat nimic din lecția acelei zilei. Și nici Sabrina n-a fost penalizată în vreun fel anume. Ba, mai degrabă, e foarte posibil ca ea să fi fost felicitată pentru injuriile aduse constănțenilor. La fel cum e felicitat celebrul Mihu, senatorul care și-a impus fiul la ANAF, pentru a-i controla pe jurnaliștii ostili, același Mihu pe care-l vedem din ce în ce mai des în preajma lui Felix Stroe. Pe post de breloc, evident, că de deschis gura, nu prea.

În ultima zi de campanie electorală, tineretul PSD-ist a simțit nevoia să copieze prostia Sabrinei. Organizația de tineret a PSD este condusă, culmea, de un organizator de concerte de manele care ciupește câte ceva din presupusa funcție de consilier al președintelui CJC, Horia Țuțuianu, așadar gestul pe care l-au făcut juniorii social democrați, nu trebuie să ne mire foarte tare.

Noaptea, ca hoții, ca să nu iasă din modul de lucru al partidului, tineretul PSD Constanța s-a strâns la sediul PNL și, folosind culorile liberale a afișat un mesaj pe care a scris ”Constanța votează PSD”. Nici nu ne mai imaginăm că ar fi avut curaj să facă acest gest ziua, ar fi riscat să le bage liberalii afișele pe gât. Un gest idiot, care probabil va ajuta nemulțumiții să încline balanța votului spre dreapta. Un fel de galerie a lui Dinamo care a sabotat coregrafia echipei FCSB. Dar Dinamo a rămas cu galeria iar FCSB cu banii și meciurile în cupele europene la care rivalii doar visează.

E greu de înțeles gluma, ștearsă și lipsită de vreun beneficiu electoral. Noi am dori însă să-i întrebăm pe tinerii din poză, de ce n-ați făcut exact același gest, în poarta Casinoului constănțean? Idioților!

rosu

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular