Când revine apa caldă în Constanța

Electrocentrale Constanța SA informează consumatorii că revenirea la furnizarea agentului termic primar se va face, joi, 19 decembrie, în cursul după – amiezii.

Electrocentrale SA aduce la cunoștința constănțenilor că a înregistrat o avarie a instalației de producere a energiei termice, survenită în incinta CET Palas și a fost nevoită să sisteze furnizarea agentului termic sub formă de apă fierbinte și căldură către toți consumatorii racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța. Din nefericire, în timpul manevrelor de umplere a instalației a apărut o nouă avarie. În timpul nopții, echipele de intervenție din cadrul societății au lucrat pentru remedierea situației.

Estimăm ca în cursul acestei după – amiezi constănțenii să beneficieze de apă caldă și căldură. În prima etapă, vor fi alimentați consumatorii racordați la Magistrala II, respectiv cartierele Inel II, Tomis Nord, Tomis III, Faleză Nord, zona Dacia și în etapa a doua, consumatorii racordați la Magistrala I din cartierele CET, KM 4-5, Poarta 6, centru, Casa de Cultură, Tomis I și II.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular