Decebal Făgădău nu minte. Cum va arăta noua faleză, din jurul Cazinoului

Odată cu lansarea lucrărilor de reparație ce țin de Cazinoul constănțean, Decebal Făgădău a aruncat pe piață mai multe proiecte, pe care mulți dintre noi le-am considerat ușor fanteziste, încadrabile mai degrabă în promisiunile specifice unei campanii electorale. Printre acestea, se află și proiectul legat de ”noua faleză” constănțeană din zona Cazinoului. Acest proiecte nu este însă o fantezie, lucrările la noua faleză urmând să înceapă foarte curând.

Site-ul UCT-MEDIA a prezentat, în exclusivitate, proiectul prin care actuala faleză de la Cazino va fi dublată în mărime.  Site-ul UCT Media notează că proiectul aparține Administrației Bazinale Apă Dobrogea Litoral, contractul fiind semnat încă de anul trecut și având ca obiect ”proiectarea si executia lucrarilor componente ale sistemului de protectie costiera in vederea reducerii eroziunii costiere”.

În cadrul acestui proiect structura costieră va fi dezafectată iar în prezent constructorul lucrează la partea de proiectare. În scurt timp vor începe lucrările de execuție.

Conform proiectului, actuala faleză va fi extinsă cu o nouă zonă de promenadă dispusă în trepte, aproximativ 15 metri de la actuala faleză, pe locul unde acum este plaja de la Cazino, urmând a fi amenajată un balcon și un debarcader pentru ambarcatiuni.

capture-20200115-112212

Similar Articles

Comments

  1. Cum iti aduci aminte ca un an este an electoral ? Se finalizeaza proiecte incepute acum 4 ani sau se demareaza unele noi, cu adevarat utile pentru oras.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular