Ce spune prefectul George Niculescu despre acuzațiile care i s-au adus în ultimele zile

”Îmi respect promisiunile făcute la începutul mandatului de prefect, de aceea țin să fac o serie de precizări referitoare la unele acuzații adresate, în spațiul public, de politicieni constănțeni și nu numai.
Da, rude ale soției mele construiesc un imobil în zona centrală a orașului. Nu eu, nu soția mea, ci rude. Nu vreau să iau apărarea nimănui și nici să acuz pe cineva, de aceea voi cita dintr-un politician care mă atacă personal și spune: „Cu ce ne încălzește faptul că lucrarea este legală?”
Până și detractorii mei spun că lucrarea este legală. Le mulțumesc pentru „grija” pe care mi-o poartă, dar, nici măcar de dragul lor, nu voi face vreun pas pentru a încălca legea. N-aș vrea să intru în detalii: ei înșiși recunosc faptul că totul este făcut conform legii și asta e tot ce contează.
Funcția de prefect este vremelnică, însă calitatea de constănțean, onoarea de a fi locuitor al acestui oraș, o voi purta întotdeauna. Din această calitate, îmi doresc un oraș frumos, curat, în care să ne creștem copiii. În această calitate, mi-aș dori ca toate construcțiile noi să nu distrugă, ci să aducă plus-valoare spațiului public, orașului.
Din informațiile pe care le am până la această oră, construcția despre care vorbim are descărcare de sarcină arheologică, iar vestigiile găsite vor fi păstrate și puse în valoare. Părți din cetatea Tomis nu sunt distruse, ci aduse la viață.
Înțeleg că cei care mă atacă au intrat într-o logică a campaniei electorale, în care realitatea capătă, pentru ei, alte valențe, dar nu mă voi lăsa antrenat în astfel de dispute sterile.
Vreau să asigur opinia publică de faptul că nu voi face vreun pas să încalc legea. V-am asigurat că mandatul meu va sta sub semnul a două coordonate principale: interesul cetățeanului și domnia legii. Așa va fi! În ciuda atacurilor gratuite la care am fost supus în ultimele zile, vă mai pot spune că voi rămâne fidel principiilor care îmi ghidează viața și cariera profesională: transparență, eficiență și responsabilitate.”, a scris prefectul liberal George Niculescu, în replică la campania de denigrare la care a fost supus în ultima perioadă.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular