Peste 100 de câini adoptați de la începutul anului

Și în 2020 iubitorii de animale au continuat faptele bune. De la începutul anului au fost adoptați 111 căței, unul a fost revendicat de proprietar și pentru 10 s-au depus cereri de adopție.

În acest moment în Adăpostul public pentru animale abandonate, situat pe strada Vârful cu Dor nr.5, peste 150 de căței așteaptă o familie.

Anul trecut 1294 de câini comunitari și-au găsit un cămin și 45 au fost revendicați. De asemenea, niciun câine nu a fost eutanasiat, deoarece nu eutanasierea reprezintă soluția pentru gestionarea în mod sănătos a problemei câinilor fără stăpân, ci adopția.

În acest sens, îi încurajăm pe constănțeni să se alăture campaniei de adopție lansate de Primăria Municipiului Constanța, „Adoptă  un cățel!” Solicitările se pot introduce imediat ce patrupedul a fost cazat în adăpostul public, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării.

Câinii vor fi încredinţaţi spre adopţie numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi şi identificaţi prin microcipare.

Serviciul Gestionare Animale Abandonate poate fi contactat la numărul de telefon 0733.045213.

Cei interesați pot vizita Adăpostul Public pentru Animale Abandonate:

– luni, marți, miercuri și vineri, între orele 10:00 – 14:00;

– joi, în intervalul orar:  09:30 – 17:30.


Primaria Municipiului Constanta
Blvd.Tomis, nr.51, Constanta, 900725, Romania
www.primaria-constanta.ro

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular