PSD Constanța a intrat în campanie. Consilierii locali vor ține audiențe

Consilierii locali municipali ai Partidului Social Democrat îi așteaptă pe locuitorii municipiului Constanța la audiențe, în fiecare zi de marți, începând cu orele 17:00, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD, din Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 82, bloc LE 31 (Zona Trocadero).

Aleșii locali vor să rezolve problemele cu care se confruntă constănțenii, să le prezinte și să dezbată soluțiile pentru problemele orașului și să răspundă întrebărilor legate de rolul lor în administrația locală.

Marți, 04 februarie, începând cu orele 17:00, consilierul local municipal PSD, Aurelian Marin îi așteaptă pe constănțeni la audiență, la sediul Cabinetelor Parlamentare PSD.

De asemenea, deputații și senatorii PSD au audiențe în fiecare vineri, începand cu ora 11:00.”, a anunțat Organizația Județeană a PSD Constanța.

 

Similar Articles

Comments

  1. Sa mai vina si muntele la Mahomed. Nu ar fi mai bine daca acesti consilier LOCALI ar organiza asemenea activitati in chiar locurile in care au fost alesi ? Matematic, ar fi pus pe drumuri un singur om, nu 50 care ar avea ceva nelamuriri.Si daca mai are si masina de la stat, nu s-ar cheltui mai nimic. Ce spuneti, se poate oare ?

  2. Pana acum ce au asteptat? dupa 20 de ani la conducerea judetului si a municipiului, ce Dumnezeu vor sa mai promita? ce mai au de zis?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular