Tudorel Chesoi, primul candidat la Primăria Constanța care știe ce vrea: ”Curățenie, Spații Verzi, Gigacalorie ieftină”

Alianța Național Țărănista, partidul care a strâns în rândul său toți foștii țărăniști nemulțumiți de linia pe care a luat-o partidul lor, dar și foarte mulți oameni politici noi în peisaj, și-a lansat ieri la Constanța candidatul pentru Primărie, în persoana binecunoscutului Tudorel Chesoi.

Desigur, Tudorel Chesoi este un veteran al politicii constănțene, fiind activ timp de mai multe mandate în Consiliul Local precum și în Consiliul Județean.

Deși, de-a lungul timpul, candidatul țărăniștilor a avut oferte pentru a se înscrie în aproape toate partidele politice, Tudorel Chesoi a refuzat de fiecare dată, așteptând ocazia de a activa din nou într-o structură țărănistă, iar această ocazie a venit la finele anului trecut.

Pretendentul de astăzi la funcția de primar s-a remarcat în trecut, fiind unul dintre puținii consilieri care au scris proiecte benefice pentru comunitate, în condițiile în care de obicei, consilierii se mulțumesc cu a ridica mâna pro sau contra.

Tudorel Chesoi este cunoscut, în Constanța, drept dușmanul RADET. Împotriva acestei regii poartă un război de ani de zile.

”Eu, în calitate de consilier, în mandatul 2012-2016, am inițiat mai multe hotărâri în avantajul cetățenilor. Sunt hotărâri în care cred. Mă îndeamnă să ducem la îndeplinirea acestora. Le amintesc așa. Prima satisfacție a fost pentru reducerea impozitului pentru clădiri cu IMM-uri. Am fost contactat de mai multe persoane. Plăteau 2.000 de lei și apoi ar fi trebuit să plătească 40.000 lei. Până în ultima zi nu am avut garanția că o să treacă. A trecut.

O altă hotărâre este cea prin care ceream aprobarea transformării  punctelor termice în centrale publice pe gaz. Foarte mulți oameni în vârstă și-au pierdut apartamentele din cauza prețului gigacaloriei. În incinta acestor puncte se vor introduce centrale pe gaz în functie de numărul de apartamente pe care urmează să le încălzească. Un alt proiect a fost cel prin care am solicitat să înființeze un centru de primire a victimelor violențelor de familie. Am colaborat cu dna Alina Panaitov. Legea obligă Administratia locală ca femeile bătute de oameni bețivi și inconștienți, să le primească”a mai spus Tudorel Chesoi.

De remarcat și proiectele țărănistului legate de eliminarea taxei de debranșare dar și proiectul prin care au fost montate băncuțe în tot orașul.

Despre Tudorel Chesoi nu se poate, astfel, spune că promite în perioada campaniei electorale. Proiectele lui sunt deja certitudini, iar lupta pe care o duce cu reprezentanții RADET este de notorietate.

De altfel, țărănistul Tudorel Chesoi este primul candidat care trasează foarte clar activitatea pe care și-o propune pe trei coordonate cât se poate de clare: CURĂȚENIE, SPAȚII VERZI și o GIGACALORIE IEFTINĂ.

Rămâne să aflăm dacă și constănțenii vor achiesa la programul propus de Tudorel Chesoi, votându-l în iunie.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular