Vergil Chițac, o nouă idee dezastruoasă. De la bulevardul Mamaia până în Piața Ovidiu, doar pe jos.

Amiralul Vergil Chițac este celebru între jurnaliști pentru un episod din 2016 când, așezat în fața presei, a tunat și a fulgerat pentru că descoperise o societate comercială care primea ”prea multe contracte din partea Primăriei Constanța” și a dorit ca jurnaliștii să-i spună cine sunt mafioții care patronează această societate.

Era vorba de Confort Urban SRL, exact firma Consiliului Local. Lămurit, amiralul a trecut repede la subiectul următor.

Au trecut patru ani de-atunci și ai fi crezut că Vergil Chițac a învățat ceva despre cum se administrează un oraș. Lucrurile nu stau însă deloc așa. Și în 2020, amiralul vine în fața publicului cu idei neclare, pompieristice, născocite pe loc, idei pe care dacă le-ai pune în practică ai provoca un haos incredibil în Constanța.

Una dintre aceste idei este interzicerea automobilelor în zona centrală a orașului, de la bulevardul Mamaia în jos, până în piața Ovidiu.

Aș vrea să fiu acolo în ziua în care polițiștii vor opri automobilele să mai intre în toată zona centrală a orașului, provocând probabil cel mai mare haos rutier existent în Constanța de când s-a inventat automobilul și până în prezent. Așa ceva …

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular