Înregistrare bombă. Amiralul Vergil Chițac despre PNL: ”Ia mai dă-i în p*la mea”

Zilele acestea se pune în operă un plan cu final cunoscut. Liberalii îl vor anunța pe amiralul Vergil Chițac drept singurul candidat capabil să câștige Primăria Constanța, alături de organizația de partid.

Desigur, liberalii au făcut totul pentru ca amiralul să fie alesul. E vizibil pentru oricine că mai marii PNL Constanța  au sondat doar nume ”subțiri” pentru ca în comparație, Vergil Chițac să pară un star de cinema. Și, dacă ani de zile am auzit că între liberali nimeni nu susține parvenitul Chițac, constatăm acum că amiralul se suie din nou în funcția de candidat, fără ca nimeni din partid să protesteze.

O înregistrare bombă, venită de la prietenii amiralului ne arată însă ce părere are chiar Vergil Chițac despre liberalii din partea cărora urmează să candideze. Înregistrat probabil într-un moment de sinceritate, aflat probabil în fața șprițului pe care-l iubește, amiralul dă de pământ cu liberalii, pe care îi urăște cu patimă,

”Și eram în situația asta: căutați oameni.Bă da, o dată, nu m-am păcălit cu PNL-ul, care mi-a zis că din cauza mea nu mai e, că eu am făcut, că am dres, că nu știu ce, că ei erau cei mai buni. Nu m-au folosit ăștia destul? Ia mai dă-i în pula mea!”

Cam asta e părerea lui Vergil Chițac despre colegii liberali, în spatele ușilor închise. În fața presei, ipocrizia va fi maximă. Amiralul ne va spune că liberalii sunt cei mai frumoși și că de abia aștepta să se întoarcă acasă, în organizația de la malul mării. Așa e în tenis. În realitate, e vorba doar de interes. De ciolan. Iar pentru ciolan, înjurăm când nu ne aude nimeni și vorbim frumos când ne aude toată lumea. Caracter adevărat, domnule amiral!

 

Similar Articles

Comments

  1. […] Desigur, liberalii au făcut totul pentru ca amiralul să fie alesul. E vizibil pentru oricine că mai marii PNL Constanța  au sondat doar nume ”subțiri” pentru ca în comparație, Vergil Chițac să pară un star de cinema. Și, dacă ani de zile am auzit că între liberali nimeni nu susține parvenitul Chițac, constatăm acum că amiralul se suie din nou în funcția de candidat, fără ca nimeni din partid să protesteze, scrie constanta.ro […]

  2. Ia mai dă-l in p..mea, vb.lui! Se face de cacao Constanța cu el, a mai “candidat” o dată, de ochii lumii, dar a plecat senator, la București. Acum vrea iar să câștige încă un mandat de senator și să lase Constanța fără o alternativă psd-ului?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular