Coronavirus impune noi reguli în Spitalul Județean. Citiți cu atenție!

ÎN ATENȚIA PACIENȚILOR ȘI A APARȚINĂTORILOR

Având în vedere situația epidemiologică înregistrată la nivel național, în conformitate cu hotărârea nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase, s-au luat următoarele măsuri :

-SISTAREA, PÂNĂ LA 31.03.2020, A STAGIILOR ÎN SPITALE , PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚILOR DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE, ELEVII ȘCOLILOR POSTLICEALE ȘI VIZITELE APARȚINĂTORILOR PERSOANELOR INTERNATE.

Astfel, rugăm pacienții și aparținătorii să respecte regulile impuse. Mai mult, venim în sprijinul Dumneavostră cu personal care preia pachetele cu lucruri necesare celor internați (obiecte de igienă personală, pijamale, etc, exclus alimentele), spre a le duce pacienților. 

Preluarea pachetelor se face zilnic, 7 zile din 7, între orele 11.00-12.00 și 16.00-17.00. Zona de întâlnire este pe hol, la intrarea în incinta Spitalului, dinspre Bd. Tomis (ușa rotativă).

In același timp reamintim pacienților și vizitatorilor că accesul în incinta Spitalului Județean se face DOAR pe la intrarea special amenajată pentru vizitatori, dinspre Bd. Tomis (ușa rotativă) iar accesul la Unitatea Primiri Urgențe, Ambulatoriul de specialitate și Laboratorul Explorări Funcționale este posibil din strada Nicolae Iorga.

Totodată, aducem la cunoștința pacienților că au obligația să poarte echipament de spital și să nu părăsească unitatea în acest echipament.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular