Se reorganizează spațiul public urban din cartierul CET

Proiectul de reamenajare a tramei stradale din cartierul CET prinde contur. Echipele SC Confort Urban SRL continuă procesul de asfaltare a zonei pietonale și carosabile pe aleile dintre blocuri. Muncitorii au acționat ieri pe aleea Albatrosului unde carosabilul și trotuarele au fost asfaltate.

De asemenea, pe strada Egretei, carosabilul a fost extins și recondiționat iar infrastructura trotuarelor a fost modernizată. Ca urmare a reorganizării spațiului public urban, au fost realizate locuri de parcare care pot fi utilizate de riverani iar în perioada următoare vor fi amenajate noi spații destinate staționării autovehiculelor.

Pentru ca intervențiile să se desfășoare în condiții optime, locuitorii orașului sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se execută lucrări.

lucrari cartier CET (7) lucrari cartier CET (6) lucrari cartier CET (5) lucrari cartier CET (4) lucrari cartier CET (3) lucrari cartier CET (2) lucrari cartier CET (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular