Companiile britanice abordează CALM problema Coronavirus. Să învățăm și noi!

În acest moment, majoritatea companiilor britanice și-au pus la punct proceduri pentru prevenirea răspânidrii Covid-19 la nivel comunitar, astfel încât activitățile comerciale să se deruleze normal.

Clienții și partenerii de afaceri sunt informați prin e-mail în legătură cu noile protocoale implementate de fiecare companie în parte.  Mai jos avem tradusă o astfel de informare, trimisă chiar azi, pentru a înțelege cum acționeză firmele private într-un stat în care experiența capitalistă își spune cuvântul:

“Odată cu escaladarea focarului Coronavirus în Marea Britanie, introducem o serie de măsuri pentru a ne asigura că suntem capabili să asigurăm serviciile obișnuite clienților noștri.

Toate sucursalele noastre rămân deschise iar operațiunile comerciale se desfășoară normal la ghișee, la fel și sistemul nostru de livrări. Avem deja planuri robuste pentru a continua aprovizionarea și pentru menținerea stocurilor la un nivel ridicat astfel încât, dacă situația nu se prelungește, suntem încrezători în capacitatea noastră de operare la nivelul obișnuit.

Am luat măsuri de precauție pentru a asigura siguranța colegilor noștri și pentru a minimiza riscul de infectare, în conformitate cu indicațiile Public Health England.  Am montat sisteme de igienizare suplimentare pentru mâini în toate locațiile companiei, iar noile proceduri au fost aduse la cunoștință tuturor colegilor pentru a menține cele mai înalte standarde de igienă.

Având în vedere că situația este încă în evoluție iar perturbările sunt greu de estimat, sperăm că măsurile puse în aplicare ne vor permite să ne continuăm normal activitatea în această perioadă dificilă. În cazul în care situația se va schimba, ne vom actualiza procedurile în cel mai scurt timp posibil.”

Compania în cauză deține un lanț de magazine în Londra, dar mare parte din business se bazează pe livrări direct la client.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular