O nouă atracție la Complexul Muzeal. Mara de Patagonia

Odată ce restricțiile datorate situației speciale în care ne aflăm se vor ridica, vă invităm să vizitați Delfinariul, Veți putea face cunoștință cu noii locatari ai instituției, printre care și iepurii de Patagonia.

“La sfârșitul anului trecut, beneficiind de subvenții de la Consiliul Județean Constanța, pentru care mulţumim,  am reușit să facem niște investiții în Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, investiții care acum așteaptă animalele sortite de-a fi aduse. Ei bine, acesta este un pavilion pentru maimuțe, un pavilion în care urma să aducem maimuțe: fie lemurieni, fie cercopiteci macaci.

Însă situația cu această pandemie, mai ales când este vorba de specii potențial receptive, fiind vorba de primate, ne-a întârziat și ne va întârzia în continuare să populăm acest amplasament cu maimuțe. Aşa că am găsit o soluție: Avem pe Microrezervaţie multe animale interesante, multe amplasamente care se află în amenajări, vă aşteptăm la sfârşitul acestei perioade de carantină să ne vizitaţi, să le vedeţi. Ei bine, am adus Mara de Patagonia, aici în complexul muzeal, în Pavilionul de maimuţe. Mara de Patagonia, care imediat ce a venit a și făcut un pui. Şi avem un pui.”, a declarat Adrian Bîlbă, directorul CMSN.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular