800 de dispencere distribuite de Primăria Constanța, pentru scările de bloc

Primăria Municipiului Constanța continuă distribuirea dispenserelor cu dezinfectant pentru mâini în scările de bloc. Până acum, echipele municipalității au distribuit în jur de 800 de dispozitive.

Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău, peste 4.500 de dozatoare de perete reîncărcabile și recipiente cu dezinfectant de uz medicinal și curățare pentru mâini vor ajunge în maximum 10 zile la reprezentanții asociațiilor de locatari pentru fi montate la intrările în toate scările de bloc din oraș.

Echipe din cadrul Primăriei Constanța s-au întâlnit cu reprezentanți ai asociațiilor de locatari și le-au înmânat, pentru fiecare scară de bloc, câte un dispenser și un litru de gel dezinfectant.

Acțiunea de distribuire a dispenserelor cu gel dezinfectant vine după ce, cu două săptămâni în urmă, echipele municipalității au distribuit, pentru fiecare scară de bloc, câte 5 l de substanță concentrată pe bază de clor și câte un covoraș (60 cm\40 cm).

Vă rugăm să le folosiți cu încredere și să nu le deteriorați!

Trebuie să fim responsabili, să respectăm normele de igienă și să evităm deplasările. STAȚI ACASĂ! Preveniți răspândirea COVID-19!

5 4 3 2

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular