Demiterea Luminiței Vlădescu, bomboana de pe coliva administrației Vrabie

Cei 15 consilieri locali prezenți la ședința extraordinară convocată ilegal de primarul Valentin Vrabie, au votat demiterea viceprimarului Luminița Vlădescu. O știre pe care probabil deja ați citit-o, un deznodământ oarecum așteptat.

O imagine grotească a sclaviei pe care a impus-o în politica din Medgidia, actualul primar. Independentul care a venit și a unit toată clasa politică din localitate.

Culmea, singurul lucru pe care l-a făcut această majoritate strânsă în jurul lui Vrabie, a fost demiterea Luminiței Vlădescu și impunerea lui Nicolae Păun în funcția de viceprimar. Da, medgidienii știu ce înseamnă asta, Păun de la ADP a ajuns viceprimarul orașului.

Cu o majoritate relaxată în Consiliul Local, având liniștea de a impune un viceprimar liberal, Vrabie decide ca viceprimarul să fie de la ALDE. Oare de ce?

Ați văzut în Medgidia străzi curate, proiecte dezvoltate, parcuri, locuri de muncă pe bandă rulantă, bunăstare, schimbare? Ar fi trebuit să vedeți, primarul Vrabie n-a avut nicio piedică în ultimii ani, politic, să pună Medgidia pe roate.

Și totuși n-a făcut-o, iar acum, pe ultima sută de metri, după ce pe la Primăria Medgidia au făcut o vizită și procurorii DNA, Vrabie a încercat să găsească un vinovat.

Și l-a găsit, în persoana viceprimarului Luminița Vlădescu, pe care astăzi, primarul și încă 15 bărbați adevărați, l-au demis.

15 bărbați adevărați n-au avut curaj să i se opună primarului și au decis să calce în picioare o femeie, pentru a-și găsi scuza pentru un oraș Medgidia care o duce mai prost decât în 2016.

Ca să înțelegeți, trebuie să vă mărturisim un detaliu, mai puțin cunoscut.

La prima ședință de consiliu local sub administrația noului primar Valentin Vrabie, consilierii se uniseră pentru a fi impus drept viceprimar Nicolae Păun. Într-o manevră disperată, Vrabie l-a sunat pe Felix Stroe și i-a spus că-i pune viceprimar de la PSD. Orice, numai să nu fie Păun viceprimar. Pentru că pe Nicolae Păun, noul primar Valentin Vrabie îl vedea drept simbolul a tot ceea ce fusese rău în Medgidia în administrațiile precedente.

Astăzi, Valentin Vrabie a pus răul viceprimar și a demis-o pe femeia care, spre deosebire de cei 15 bărbați, a avut curaj să i se împotrivească.

Astăzi, primarul Valentin Vrabie a așezat bomboana pe coliva administrației din Medgidia. Astăzi, partidele au vorbit, oamenii nu au contat.

Administrația Vrabie a eșuat, e timpul pentru alt primar.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular