Strategia lui Horia Țuțuianu a dat roade. Delfinariul a crescut în încasări, în fiecare an

Delfinariul se obișnuise cumva să aibă aceleași încasări, an de an, pe vremea când șeful Consiliului Județean era Nicușor Constantinescu. Lucrurile s-au schimbat însă odată ce Horia Țuțuianu a preluat funcția de la județ. Prin investiții majore, susținute de CJC, întreaga față a Complexului Muzeal de Științe ale Naturii s-a schimbat și, odată cu schimbarea au venit și încasările din ce în ce mai mari, în fiecare sezon.

E de-ajuns o scurtă comparație între ultimele două sezoane, pentru a înțelege progresul înregistrat.

Am avut 650 de mii de vizitatori față de 633 de mii în 2018, ceea ce a generat și venituri mai mari, mai ales că am avut un procent mai mare de vizitatori adulți, ceea ce înseamnă că i-am tentat, și i-am tentat pe părinți să vină împreună cu copiii la Delfinariu. Este un mare avantaj fiindcă la ora actuală, azi, cei care decid ce se întâmplă în jurul nostru cu biota, cu natura, sunt adulții, sunt cei mari.

Ei trebuie să beneficieze de mesajul educațional și de responsabilizare față de acțiunile pe care le au, fiecare la locul lor de muncă. Că e cu un nylon, cu gunoiul, că este pe mare, că este pescar, că vede un delfin. În consecință consider că este un succes să aducem adulți și vrem în continuare să o facem” a declarat directorul Complexului Muzeal de Științe Naturale, Adrian Bîlbă, pentru CtNews.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular