După ce au pus umărul, ani de zile, la distrugerea turismului, acum amenință că-l vor îngropa definitiv

Murad și Bucovală amenință că vor îngropa turismul românesc. Dacă în câteva zile nu vine Orban să le pupe inelul, primul ministru își poate da demisia. Au stabilit ei așa. I-au dat ultimatum primului ministru, așa vor măciucile lor de mari operatori turistici.

S-au înfruptat ani de zile din tot ceea ce le-a oferit țara asta, au cumpărat hoteluri pe nimic, beneficiind de relații politice, hoteluri pe care le-au exploatat ani de zile fără să reinvestească în ele, exasperând turiștii care erau obligați să suporte condiții demne de lumea a treia, iar acum, când o criză profundă a lovit toată planeta, vor să fie ajutați, ca niște amărâți ce sunt ei.

N-ar băga mâna în buzunar, nu s-ar atinge de milioanele pe care le-au făcut, n-ar accepta să piardă un leu. Să vină statul să-i ajute, altfel primul ministru poate să plece.

Ar fi în stare să accepte chiar riscul de provoca noi focare de infecție, doar ca să aibă turiști care să le umple buzunarele și-n acest sezon.

Ipocriții ăștia care au lucrat ani de zile cu angajați plătiți la negru, cu încasări care n-au trecut nicio secundă prin casa de marcat, se declară astăzi nedreptățiții zilei.

Marii operatori de turism care au privit 15 ani cum Mazăre și ai lui au lotizat Mamaia și au vândut-o, bucată cu bucată, dar n-au îndrăznit nicio secundă să deschidă gura, sunt acum mai gălăgioși decât oricând.

Mamaia, aia pe care ați redus-o la stațiunea în care orice tânăr venea să se angajeze știa că singurul lui salariu va fi șpaga pe care o primește de la clienți, și nici aia toată, uneori.

Mamaia, aia de care lumea a început să fugă, pentru că ați urcat prețurile până la cer, disperați să faceți profituri cât mai mari. Prețuri până la cer, în hoteluri mizerabile.

Mamaia, aia în care orice masă la restaurant prespunea o toxinfecție. Stațiunea aia din care ați muls tot ce se poate, fără să investiți nimic.

De unde ați avut milioane de euro ca să vă cumpărați hoteluri pe bandă rulantă, domnilor Murad și Bucovală? Nu cumva din turismul românesc?

Cum vă permiteți să amenințați că îngropați turismul? E al vostru? Sunteți stăpânii lui?

Sau doar pentru că l-ați dus pe marginea gropii, aveți dreptul să-i dați ultima lovitură?

Turismul este despre toți operatorii din turism, mai ales despre cei mici. Nu doar despre Bucovală și Murad. Iar dumneavoastră, domnilor, ați uitat complet de oamenii mărunți pe care-i reprezentați.

Similar Articles

Comments

 1. Domnule Hapurnea,
  As vrea sa va pot contrazice dar nu pot!
  Aveti dreptate, doi tupeisti care au stors tot ce s-a putut din Mamaia si Navodari,
  care au pretentia ca ei au creat marea si nisipul si soarele.
  Sunt multi oameni de afaceri demni, onorabili dar b si m nu sunt printre ei …
  Doi tupeisti fara rusine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular