Primarul din Agigea, Maricel Cîrjaliu, nu mai are pic de rușine. Folosește pandemia în scop electoral

Când vine vorba de primarul din Agigea, celebrul Maricel Cîrjaliu, nu mai poate să te mire absolut nimic. Îl cunoaște deja toată țara pentru că și-a dat singurel titlul de cetățean de onoare al comunei, deși Agigea zace în mizerie și uitare. Îl cunoaștem și pentru că și-a folosit funcția de primar pentru a-și prigoni rivalii politici, cu fiecare ocazie. Da, e același primar care a asfaltat o stradă întreagă, mai puțin partea din fața casei singurului consilier local PMP. E același primar care a ordonat anchete peste anchete legate de casa candidatului USR și același primar care a montat o stație de autobuz în fața unui magazin, într-o zonă în care nu trece vreun autobuz, doar pentru a forța magazinul să se închidă.

Același primar care și-a construit restaurant de pește, pentru ca apoi să deschidă 37 de procese împotriva celuilalt restaurant din zonă. Același primar care, rămas în obscurantismul anilor 90, și-a comandat de curând propriul ziar electoral, pentru a le spune locuitorilor din Agigea cum le-a făcut viața mai frumoasă prin eforturi susținute. Ziar plătit, evident, din bani publici.

Același primar care nu trage canalizare pentru că firma fratelui său oferă servicii de vidanjare, din nou pe bani publici.

Am putea s-o ținem așa, o zi întreagă.

Recent, Maricel a mai comis una. S-a decis să ofere locuitorilor pachete cu măști, pentru a se proteja de virusul care ne încurcă existența tuturor în această perioadă, doar că, n-a putut să se abțină și și-a trecut frumos numele pe fiecare pachet oferit cetățenilor.

Un gest de prost gust, pur electoral, într-un context în care politica ar trebui să fie ultimul gând al aleșilor. Sau poate la Maricel o fi disperarea, având în vedere că are șanse mici să mai prindă încă un mandat?

WhatsApp Image 2020-05-13 at 21.06.22

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular