Ce lucrări efectuează în această săptămână Primăria Constanța

Conform graficului de lucru, în această săptămână, echipele SC Confort Urban SRL continuă modernizarea trotuarelor pe marile bulevarde: bulevardul Mamaia, tronsonul delimitat de  strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis și pe porțiunea cuprinsă între strada Poporului și bulevardul Mamaia a bulevardului Tomis.

Lucrări similare au loc și pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare iar pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu din cartierul Faleză Sud se va asfalta atât zona pietonală cât și cea carosabilă.

Se va interveni asupra carosabilului pe străzile I.G. Duca, Lebedei și Prelungirea Micșunelelor în timp ce în cartierul Compozitorilor se va lucra la amenajarea infrastructurii rutiere pe străzile Constantin Bobescu, Haricleea Darclée, Paul Constantinescu și aleea Madrigalului.

În ceea ce privește crearea de noi spații destinate staționării autovehiculelor, echipele administratorului drumului public continuă amenajarea parcării situate în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic.

Pentru optimizarea condițiilor de trafic, continuă montarea indicatoarelor rutiere în mai multe locații din oraș și recondiționarea echipamentelor de semaforizare. Totodată, se aplică marcaje rutiere la trecerile de pietoni, în parcările asfaltate și la sensurile giratorii.

grafic lucrari (7) grafic lucrari (6) grafic lucrari (4) grafic lucrari (5) grafic lucrari (3) grafic lucrari (2)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular