Șeful RAEDPP, Florin Gheorghe, ne-a dezvăluit ce se întâmplă cu Galeriile Soveja și Piața Tic Tac

Pentru că, în trecut, transformarea galeriilor Soveja a suscitat un real interes printre constănțeni, l-am sunat în această dimineață pe directorul RAEDPP, încercând să aflăm ce se va întâmpla în acea zonă. Florin Gheorghe ne-a dezvăluit că proiectul este în desfășurare și că galeriile vor dispărea, lăsând locul unui magazin mai mare.

”Am reușit să finalizăm cadastrul și intabularea pentru acel teren, pentru că nu exista așa ceva. Acum parcurgem pașii legali pentru a demola clădirile care există în zonă. Vom construi acolo un mare spațiu comercial, ce se va compartimenta între doi sau mai mulți retalieri importanți. Avem oferte de la nume importante din domeniu. Va fi un magazin modern, nu ceea ce există în prezent acolo”, ne-a spus Florin Gheorghe.

Și, dacă tot l-am prins la telefon am aflat și planurile pe care RAEDPP le are pentru piața Tic Tac, care se va transforma de asemenea într-un spațiu comercial modern. ”Vom construi la Tic Tac un spațiu comercial cu parter și jumătate de etaj. La parter vom amenaja patru spații comerciale, cu o piață alimentară în mijlocul lor, iar pentru etajul așezat pe jumătate de parter, căutăm agenți economici care sunt dispuși să construiască o terasă, sau de ce nu, un loc de joacă.”, ne-a dezvăluit Florin Gheorghe.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular