Inițiatorii platformei ”Împreună, Constanța va răsări”, acțiune caritabilă de Ziua Copilului

Constanța, 01 iunie 2020 Zilele acestea, copiii din Crucea, Pantelimon și Cerchezu au fost bucuroși să primească o surpriză dulce și cadouri pregătite de inițiatorii platformei Împreună, Constanța va răsări. Acțiunile au fost posibile și cu implicarea lui Septimiu Bourceanu, inițiatorul platformei, precum și cu cea a consilierilor județeni PNL Constanța, Marian Crușoveanu și Geanina Topolov. Suportul logistic a fost asigurat grație implicării asociației ”Sofya Tomitana”, reprezentată de Adriana Câmpeanu, precum și mulțumită colaborării cu primarul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti.

pjimage (5)

Platforma Împreună, Constanța va răsări, a desfășurat o nouă acțiune in care eforturile s-au concentrat pentru a aduce o bucurie celor mici cu ocazia zilei de 1 iunie. Copiii din familiile defavorizate din localitățile Crucea, Pantelimon și Cerchezu au sărbătorit împreună cu inițiatorii platformei Împreună, Constanța va răsări ziua copilului. ”Puține lucruri se pot compara cu zâmbetul de pe fața unui copil atunci când este fericit. Lucrurile mari pornesc de la gesturi frumoase și mă bucur că de Ziua Copilului, am putut să transformăm cadourile oferite de noi în zâmbete și bucurie. O comunitate este mai puternică atunci când membrii ei sunt alături și la bine și la greu. Astfel, reușim să încântăm inimile unor copii care merită să fie încurajați și să creadă în viitorul lor. Aș spune că acest gest caritabil, poate mic, a însemnat foarte mult pentru acești copii și pentru asta vreau să mulțumesc tuturor susținătorilor și donatorilor care ne-au ajutat și de această dată” – a declarat Septimiu Bourceanu, unul dintre fondatorii platformei Împreună, Constanța va răsări.

„Ziua Internațională a Copilului a devenit un prilej de a celebra inocența bucuriei și puritatea zâmbetului. Obiectivul nostru este ca fiecare copil din județul Constanța să aibă o șansă prin educație, prin acces la servicii de sănătate, prin sprijin comunitar. Acești copii sunt viitorul nostru și avem obligația să fim alături de ei. Ne bucurăm că am putut contribui la această acțiune, inițiată de Împreună, Constanța va răsări, și astfel, toți acești copii care provin din familii defavorizate din Crucea, Pantelimon și Cerchezu au putut fi înconjurați de bucurie și dragoste. O societate mai bună se poate clădi sănătos atunci când venim în sprijinul celor care au nevoie de o mână de ajutor. O societate devine puternică atunci când copiii ei sunt transformați în adulți puternici. Sper ca, în cel mai scurt timp, să putem avea școli cu acces la digitalizare, astfel încât fiecare copil să aibă șansa la o educație decentă și șansa la un start egal. Este o datorie pe care o avem față de generațiile viitoare. Suntem o țară cu un viitor promițător, pentru că România are copii talentați, iar acest talent trebuie cultivat și sprijinit”, au subliniat consilierii județeni Marian Crușoveanu și Geanina Topolov, consilieri județeni PNL Constanța.

Printre cei implicati a fost si Bogdan Huțucă, unul dintre fondatorii platformei de suport comunitar Împreună, Constanța va răsări.

Acțiunile caritabile ale platformei Împreună, Constanța va răsări pot fi susținute prin donații, direct de pe pagina noastră: www.impreunaconstanta.ro. Viitorul unei comunități responsabile este clădit și susținut de oameni implicați. Implică-te, susține, donează!

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular