Organizatorii NeverSea, găselniță penibilă pentru a nu da banii înapoi: festivalul se amână un an

Am primit astăzi un comunicat de presă, pe adresa redacției, din partea organizatorilor NeverSea și Untold. Îmbrăcat frumos, cu tot felul de fraze pompoase legate de criza prin care trecem și nemaipomenitul ajutor pe care organizatorii festivalului l-au oferit autorităților, comunicatul ne spune de fapt doar două lucruri importante:

”Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021.”

și

”Toți cei care nu au ales alternativa ANYTIME PASS, vor putea opta în termen de 30 de zile de la data anunțării ediției 2021, pentru transferarea biletului pentru ediția de anul viitor sau pentru a primi un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea altor produse ale organizatorilor. Cei care se vor afla în imposibilitatea de a participa la ediția din 2021 vor putea opta pentru refund în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021, conform OUG.70 din 14.05.2020. De asemenea, toți cei care au nevoie de suport pentru a își reprograma cazările de la Cluj-Napoca și Constanta sau alte situații apărute ca urmare a acestei decizii, ne pot contacta pentru a le oferi tot suportul de care dispunem.”

Așadar, aflăm că festivalul se amână un an. Ceea ce e o găselniță de prost gust. La anul ar fi fost oricum alt festival, deci nu se amână absolut nimic, edițiile din acest an de NeverSea și Untold nu se mai țin. Punct. 

A doua ideea prezentată ne prezintă țeapa pe care o primesc oamenii care au cumpărat bilete în avans pentru unul dintre cele două festivaluri. Nu-și vor putea recupera banii decât în perioada octombrie – decembrie 2021, adică peste circa un an și jumătate.

Adică organizatorii lasă să se înțeleagă că din cauza acestei amânări inventate peste noapte, în realitate dumneavoastră ați cumpărat bilete pentru festivalul din 2021 și, în consecință, dacă nu veți participa atunci, veți primi banii înapoi după ediția respectivă.

O veritabilă bătaie de joc, cam asta e tot ce se poate spune.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular