Primăria Constanța continuă lucrările de reabilitare pe stadionul Gheorghe Hagi

Lucrările continuă pe stadionul din Constanța! Reamenjarea terenului sintetic din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi” prinde din ce în ce mai mult contur.

Noul gard de împrejmuire a fost montat în proporție de 90%. Acesta va avea înălțimea de 5 metri pe laturile lungi ale terenului și 8 metri în spatele porților, pe laturile scurte.

În aceste zile, constructorii montează instalația de nocturnă. Urmează montarea gazonului sintetic, a porților de joc, a băncilor de rezervă și a tribunelor pentru spectatori.

Terenul de fotbal va avea dimensiunile 90/45 m și va fi prevăzut cu gazon de 60 de mm înălțime, iar restul terenului, în suprafață de 1968 mp va fi prevăzut cu suprafață sintetică cu fir de 26 mm înălțime. Gazonul sintetic ales este rezistent la temperaturi cuprinse între -35 grade Celsius și 60 de grade Celsius.

În paralel, echipele municipalității au refăcut gazonul natural de pe stadionul din complexul sportiv. S-au amplasat noi rulouri de gazon în zonele afectate, în special în fața celor două porți. De asemenea, suprafața de joc a fost tunsă, udată, tratată și nivelată.

7 6 5 4 (1) 2 3 1

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular