Lucrări pentru școală, creșă, grădiniță și canalizare, scoase la licitație de Primăria Valu lui Traian

Primăria Valu lui Traian a anunțat astăzi că în perioada imediat următoare vor scoate la licitație cele mai importante proiecte desfășurate de instituție în acest moment.

”Ne face placere sa anuntam cetatenii ca in perioada imediat urmatoare se vor scoate la licitatie contractele pentru 3 mari lucrari de investitie din comuna:

1. Construire Scoala Grupa 0 – cls a VIII-a, Afther School si Sala de sport in zona F. Lucrarile sunt estimate la 12.000.000 lei si sunt finantate din bani europeni. Au termen de finalizare 2022.
2. Construire cresa si gradinita zona F. Lucrarile sunt estimate la 6.129.000 lei si sunt finantate din bani europeni. Au termen de finalizare 2022.
3. Executare racorduri canalizare etapa I. Acest proiect vizeaza gospodariile de pe strazile Mihai Eminescu (intre str Credintei si str Vlasca), Prieteniei, Plugarilor, Negip Fazal, Memet Niazi. Valoarea estimata este de 2.600.000 lei si este integral acoperita de fonduri guvernamentale.”, au anunțat reprezentanții Primăriei Valu lui Traian.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular