Țara Piticilor din Tăbăcărie prinde culoare

Țara Piticilor din Parcul Tăbăcărie prinde culoare! În cursul zilei de astăzi, au fost plantaţi 50 de arbuști ornamentali care vor îmbogăți decorul verde al îndrăgitului parc de distracții.

Toate exemplarele de plante sunt din specii ornamentale rezistente la condițiile specifice de climă şi sol. Au fost plantați arbuști din speciile Buxus, Cupressus, Berberis, Photinia, Piracantha și Budleja. Acțiunea derulată de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a fost dedicată Zilei Internaționale a Mediului, fiind organizată cu sprijinul companiei United Shipping Agency, membră a COFCO International.

Amintim că RAEDPP Constanța a instalat în Țara Piticilor, încă de la începutul acestui an, un sistem de irigații care se programează electronic și poate uda întreaga suprafață de spațiu verde din parc. El cuprinde un circuit prin picurare pentru gardurile vii și arbuști și o parte din arborii din parc și un alt sistem de aspersoare care împrăștie particule foarte fine de apă pe toată suprafața verde a parcului.

plantare tara piticilor (5) plantare tara piticilor (4) plantare tara piticilor (3) plantare tara piticilor (2) plantare tara piticilor (1)

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular