Asociația lui Vergil Chițac îl numește pe George Scupra ”baron local”. Primarul din Ovidiu oferă un răspuns elegant

Asociația Constanța Altfel, prezidată de candidatul PNL pentru Primăria Constanța, a postat în cursul zilei de ieri o fotografie produsă în momentul semnării unui contract extrem de important dezvoltat de RAJA S.A. și administrațiile locale din județ. Pe scurt, un proiect european care va asigura apă potabilă prin conducte noi, pentru 43 de localități din județul Constanța.

Reprezentanții Asociației Constanța Altfel s-au referit la cei din fotografie, numindu-i ”baroni locali”. Doar că în fotografia cu pricina erau trei primari, cei doi PSD-iști de la Cumpăna și Agigea dar și colegul domnului Vergil Chițac, primarul de la Ovidiu, George Scupra.

Asistăm astfel la un atac surprinzător, având în vedere că George Scupra s-a remarcat, pe drept cuvânt, prin proiectele implementate în localitatea Ovidiu, fiind greu de înțeles de ce un coleg de-al său l-ar numi ”baron local”.

L-am contactat pe primarul de la Ovidiu, pentru a-i solicita un răspuns la acest atac surpriză, iar dumnealui ne-a răspuns cu multă eleganță.

”Îmi pare rău că unii domni nu pricep diferența dintre politică și administrație locală. Acești domni încearcă să atragă capital electoral într-un mod foarte greșit, folosind campania electorală doar pentru a critica lucrurile, uneori chiar bune, făcute de cei în funcție. Sunt surprins că sunt numit baron local. Cred că domnii din acea asociație, asumată chiar de un candidat liberal, ar trebui să fie mândri că la acest proiect, care nu a fost nici botez, nici cumetrie, sau mai știu eu ce au zis dânșii acolo, a participat și un reprezentant liberal, singurul de altfel. Așa cum am spus-o și ieri, apa nu are culoare politică și sincer, nici administrația locală nu cred că are culoare politică, atunci când e vorba de proiecte utile oamenilor pe care-i servim, comunității.”, ne-a declarat George Scupra.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular